Asbestipurku

Ammattitaitoista asbestipurkua | Helsinki, Lahti, Turku

Asbesti on Suomessa 1920-1990-luvuilla yleisesti käytetty rakennusmateriaali, jota hyödynnettiin muun muassa eristeissä ja maaleissa, laasteissa ja massoissa sekä monissa muissa rakennusmateriaaleissa. Asbesti on kuitenkin terveydelle erittäin vaarallinen aine, jonka purkuun tarvitaan asbestipurkulupa sekä riittävä koulutus.

Gles Purku ja Puhdistuspalvelu Oy tekee asbestipurkutöitä Helsingissä, Lahdessa ja Turussa sekä joustavasti ympäri Suomen. Teemme asbestipurkuja kaikenlaisissa kohteissa niin yritys- kuin yksityisasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille. Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita asbestipurkajia, joilta löytyvät myös asbestin purkuun tarvittavat luvat.

Asbestipurku alkaa alkukartoituksesta, jossa kohteen rakenteet tutkitaan. Kartoituksen pohjalta tehdään purkusuunnitelma sekä työsuunnitelma työsuojeluviranomaisille. Huolehdimme sekä työntekijöidemme että kiinteistön ja sen ympäristössä liikkuvien turvallisuudesta ja teemme asbestipurkutyöt aina erityisellä huolella. Vastaamme myös rakennusjätteiden poisviennistä ja oikeaoppisesta hävityksestä.

Meillä myös julkisivujen asbestipitoisten maalien poisto (Kenitex) märkähiekkapuhallusmenetelmällä.

Lue lisää asbestipuruista www.asbestipurkuuusimaa.fi